Varm tonfiskbaguette

Redan onsdag och jag börjar räkna ner mot helgen igen. 
Efter en lång dag på jobbet fick det bli något snabblagat.
Jag rörde ihop en röra med tonfisk och la den på en baguette. En varm macka fick det bli….
                             Vad lagade du?

 

Ingredienser:

1 stor baguette
1 burk tonfisk
1 tomat
1 rödlök
1 ägg
1 dl majonäs
1 ½ dl ost
salt
citronpeppar
citronolja

Gör så här:

Koka ägget. Hacka ägg, lök och tomat. 
Lägg i bunke och rör ner majonäs och krydda med citronpeppar och salt.
Skär brödet på längden och häll på lite citronolja.
Skär eventuellt av lite av botten så bröden så att det står stadigt på plåten. Riv osten.
Bre på tonfiskblandningen och toppa med riven ost.
Baka i ugnen på 225 grader i 10-12 minuter.
Servera med en grönsallad.


Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.