Grillade hamburgare

Efter en dag med många ”måsten” så är jag nöjd över att kylen är full av mat, trädgården rensad och huset är rent. Nu ska jag bara slappa och ikväll grillade vi hamburgare. 
Hur gott är inte det? 
Till burgarna gjorde jag en dressing med en touch av rökig smak och receptet hittar du här.

Ingredienser:
Till 4 st 150 g behöver du:

600 g bland eller nötfärs
½ riven gul lök
1 tsk liquid smoke
1 tsk vitlökspeppar
1 tsk salt


Gör så här:
Riv löken och blanda i köttfärsen. Krydda med salt och vitlökspeppar. Blanda ner liqiud smoke. Lägg lite olja på en plåt och forma färsen till 4 hamburgare. Pensla lite olja även på ovansidan. Grilla hamburgarna!!!


Hamburgarna serverades med dressing, sallad, tomat, rå lök, gurkstavar, grillad ananas, tomatsås, feferoni och pommes.





Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.