LCHF-bröd

Det var min tur att ha fredags frukost på jobbet och förutom att jag köpte frallor, så bakade jag ett LCHF- bröd som jag fick receptet på av en jobbarkompis. 
Det föll inte mig i smaken fullt ut, men det va många som uppskattade det och tyckte att det va gott.

Ingredienser:
3 ägg
3 dl riven ost
1 msk majonäs
2 msk kesella
1 ½ tsk bakpulver
2 dl solrosfrö

1½ dl linfrö
1½ dl sesamfrö
1 tsk salt

Gör så här:

Blanda ägg, ost, majonäs, kesella och bakpulver i en bunke. Tillsätt frön under omrörning tills degen blir fast.
Bred ut degen på en bakpappersklädd plåt. Den ska bli platt.
Grädda 12-15 min på 250 grader mitt i ugnen tills den fått en gyllenbrun färg.
Låt svalna och skär i bitar.



Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.