Grillad fläskfilé med saltbakade färskpotatisar

Känns som det har varit en dag där jag har fått jättemycket gjort. 
Känner dock så här i efterhand att jag borde ha använt lite solkräm också. Men rosa är ju en fin färg;) 
Solen skiner och vädret är helt underbart och grillat på det. Kan det bli bättre? 
I kväll grillade vi fläskfilé och till det hade vi saltbakade färskpotatisar och en sallad med bla mozzarella, vattenmelon, rödlök, tomater och ruccola.

Saltbakade färskpotatisar:
Färskpotatis 
flingsalt
persillade eller annan örtkrydda
olja
Gör så här:
Skrubba potatisen. Häll lite olja på en plåt och lägg på potatisen och krydda med flingsalt och persillade. Blanda runt och sätt in i ugnen på 200 grader tills potatisen är mjuk.


Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.