Toast med chevréost, rödlök och soltorkade tomater

Där jag bor har det varit helt underbart väder i några dagar med gassande sol.
Jag gick en promenad i det fina vädret efter jag kom hem från jobbet, och därefter gjorde vi toast i smörgåsgrillen. Som fyllning hade vi chevréost, rödlök, soltorkade tomater, skinka och flytande honung. Snabbt, lätt och gott.

Ingredienser:
toastbröd
chevréost
rödlök
skinka
soltorkade tomater
flytande honung

Gör så här:
Skala och stek löken i smör utan att den får färg. Smula på chevréost på brödet och lägg på rödlök och ringla över lite flytande honung. Lägg på skinka och soltorkade tomater som har grovhackats och lägg till sist på en brödskiva till. Grilla toasten i en smörgåsgrill.
Servera en grönsallad till.


Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.