När vi grillade sist så gjorde jag en potatissallad med ruccola, kapris, oliver och rödlök som tillbehör. Lätt att förbereda och bara att ställa fram när köttet är klart.
Ikväll ska vi hem till några vänner och äta och umgås. Ska bli väldigt trevligt.
Ingredienser:
1 ½ kg färsk potatis
60 g ruccolasallad
1 dl stora kapris
25 st kalamata oliver
2 st rödlökar
Dressing:
1 ½ dl olja
2 msk balsamvinäger
1 ½ msk fransk senap
1 ½ msk flytande honung
½ tsk salt
½ tsk grovmalen svartpeppar
Gör så här:
Skrubba och koka potatisen i mycket salt. Skär potatisen i lagom stora bitar.
Skölj, grovhacka ruccolan, skala och skär rödlöken i skivor.
Vispa ihop ingredienserna till dressingen. Rör till sist ihop alla ingredienser.
Smaka av i fall det behövs mer salt.