Fläderblomsmojito

Hoppas att du liksom jag hade en bra Midsommar igår.
Ikväll är vi bjudna till vänner. Jag har bakat en vitchokladkladdkaka med dulce de leche och ett krispigt täcke med mjölkchoklad och risekrispies som jag ska ta med som efterrätt.
Recept kommer inom kort på bloggen, men här kommer recept på fläderblomsmojiton som det bjöds på igår.

Ingredienser:
Till 4 glas behöver du:
saft från 1 lime + skivor till garnering.
ca 1 kruka mynta
½ dl konc fläderblomssaft
1 ½ dl ljus rom
1 ½ msk råsocker
5 dl sodavatten
isbitar

Gör så här:
Pressa ur limesaften.
Ta hälften av myntan och blanda den med limesaften och råsockret. Pressa runt med en sked. Blanda i rom och fläderblomssaft. Fördela blandningen i 4 glas och fyll på med sodavatten. Lägg i is, resten av myntabladen och limeskivor.


Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *