Fläskfilégryta med champinjoner och röd paprika

Man kan göra så mycket gott av fläskfilé.
Jag lagade en fläskfilégryta och till den serverades tagliatelle.

Ingredienser:
Till 4 personer:
1 fläskfilé ca 600 g
1 röd paprika
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
10 stora champinjoner
3 msk kalvfond
2 msk dijonsenap
6 dl grädde
salt
peppar

Gör så här:
Ansa och skär fläskfilén i strimlor. Skala och finhacka lök och vitlöken.
Skär paprikan och champinjonerna i bitar. Bryn fläskfilén i en gryta och krydda med salt och peppar.
Lägg i löken, paprikan, champinjonerna och fräs lite till. Tillsätt, kalvfonden, senapen och grädden och låt koka ihop.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *