Surdegsbaguette med kronärtskocksröra och serranoskinka

I samarbete med Vinston har jag skapat 4 olika tapas och samarbetet kommer att mynna ut i en receptfolder. Receptfolderna kommer att delas ut på landets mässor under 2016 och 2017:) 
Här kommer det sista och fjärde inlägget, 
Surdegsbaguette med kronärtskocksröra och serranoskinka.
Till dessa serverades det röda vinet Pata Negra Apasionado Box. Artnr: 75253 Pris: 179 kr



Klicka här för att komma till Vinstons hemsida.

Ingredienser:
Till 12 st:
1 surdegsbaguette
smör
Röran:
I burk kronärtskockshjärtan (avrunnen vikt 240 g)
15 färska basilikablad
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja

2 tsk pressad citron
8 st soltorkade tomater
3 krm salt
1 krm svartpeppar


Garnering:

100 serranoskinka
basilika

Gör så här:

Skär brödet i skivor. 
Kör ingredienserna till röran i en mixer eller matberedare.

Stek brödet i smör tills de har fått fin färg.
Lägg på en klick kronärtskocksröra och en bit serranoskinka. Toppa med ett basilikablad.



Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *