Kyckling currybaguette

Jag brukar göra lite olika sorters kycklingröror.
Denna gången hade jag bl.a kycklingfilé, äpple, ägg och curry i. 

Ingredienser:
Kyckling och curryröra.
Till 6 st baguetter behöver du:
350 g tärnad kycklingfilé

salt
peppar
1 syrligt äpple
2 kokta ägg

Såsen:
1 ½ dl majonnäs
2 dl creme fraiche
1 tsk curry
½ tsk salt
1 krm paprikapulver
½ tsk socker


Till baguetten:
6 st baguetter
salladsblad
gurkskivor
tomatskivor
apelsinskivor

persilja


Gör så här:
Skär kycklingen i bitar och stek den i en panna och krydda med salt och peppar.

Koka och hacka äggen. Skala och skär äpplet i bitar.
Blanda ihop creme fraiche, majonnäs och kryddor. Rör försiktigt ner kycklingen, äggen och äpplet.
Skär ett snitt i baguetterna och lägg i ett salladsblad.
Fördela fyllningen i bröden och garnera med gurka, tomat, apelsin och persilja.



Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *