Sallad med hallon och cashewnötter

Där jag bor har det varit underbart väder idag med strålande sol.
Vi bestämde därför oss för att grilla ikväll och till grillningen gjorde jag en sallad med färska hallon och cashewnötter och toppade den med crema di balsamico som jag ringlade över salladen.

Ingredienser:
ruccola
kruksallad
cocktailtomater
rädisor i skivor
färska hallon
cashewnötter
crema di balsamico


Gör så här:
Skölj och grovhacka salladen och lägg den på ett fat. Skär rädisorna i skivor och tomaterna i halvor och lägg dem över salladen. Toppa med färska hallon och cashewnötter.
Ringla  över crema di balsamico.Print Friendly, PDF & Email
2 kommentarer Lägg till din
  1. Hej! Jag följer dig på Instagram men undrar om jag kan följa dig på bloggen också, alltså att jag får mail när du gjort ett nytt inlägg. Hittar inte att jag kan göra det, men kan vara något jag missat. Gillar dina recept och bilder!

  2. Hej! Va kul att du gillar mina recept och bilder:) Jag har ingen funktion i dagsläget, där du automatiskt kan få ett mejl när jag har lagt ut något på bloggen. Jag hoppas att du hittar till bloggen ändå. Ha en bra dag! Mvh Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *