Silltallrik

Sill och påsk hör ihop. Jag gjorde en silltallrik och du väljer själv hur mycket du vill lägga upp. Till silltallriken serverades en kall sås. Receptet på såsen hittar du här.

Ingredienser:
färsk potatis
kokta ägg
matjesill
rädisor
rödlök
gräslök
dill
groddar

Gör så här:
Skrubba och koka potatisen i saltat vatten. Koka och skala äggen och grovhacka dem.
Skär rädisor i skivor. Finhacka rödlöken, gräslöken och grovhacka dillen. Skär potatisen i bitar och lägg dem på ett fat, strö över äggen och lägg på matjesillen. Lägg rädisor och groddar runt om. Strö till sist över rödlöken, gräslöken och dillen. Servera den goda såsen till.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *