Vegetarisk Carbonara med svamp

Jag lagade en krämig vegetarisk Carbonara med 3 sorters svamp. Det är en rätt som går snabbt att laga och du kan använda vilken svamp du vill.

Ingredienser:
Receptet räcker till 6 personer:

800 g spagetti
250 g champinjoner
200 g kantareller
100 g trattkantareller
smör
salt
peppar
3 äggulor
5 dl grädde
1 ½ dl riven parmesanost
2 vitlöksklyftor
½ tsk salt
½ tsk grovmalen svartpeppar
½ dl finhackad färsk timjan
Garnering:
svamp
timjan 
parmesan
 
Gör så här:

Koka spagettin. Ansa och skär svampen i bitar. Stek svampen i smör och krydda den med salt och peppar.

Vispa ihop äggulor, grädde, ost, salt, vitlök, timjan och peppar.

Rör ner svampen i äggblandningen och rör sedan ner dem i den varma spagettin.

Garnera med svamp, timjan och parmesan. Servera genast!

 

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *