Kycklingfilé i senapssås

Lagade kycklingfilé i senapssås och till den serverades ris, grönsallad och ättiksgurka.

Ingredienser:

Till 6 personer:

1,2 kg kycklingfilé

salt

peppar

3 dl vatten

4 dl creme fraiche

2 msk dijonsenap

1 msk sötstark senap

3 msk kinesisk soja

2 msk kycklingfond

1 dl bostongurka

Gör så här:

Skär kycklingfiléerna på längden. Bryn kycklingen i en panna och krydda med salt och peppar. Lägg över kycklingen i en ugnsform. Häll i vattnet och tillsätt, senapen, sojan, fonden och creme fraichen. Låt koka ihop.

Lägg i bostongurkan och smaka av med mer salt och peppar. Häll såsen över kycklingen och sätt in i ugnen på 200 grader tills kycklingen är klar. Servera ris eller potatis till.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *