Ugnsstekt kycklingfalukorv

Jag lagade ugnsstekt falukorv och gjorde den på kycklingkorv. Till falukorven serverades potatismos. Lite nyttigare än vanlig falukorv, men lika gott.
Ingredienser:
1 kycklingfalukorv ca 600 g
1 gul lök 
1 äpple
2-3 msk bostongurka
senap
ketchup
 Gör så här:
Skala och börja koka potatisen.
Ta av skinnet på falukorven och skär snitt över hela korven.
Lägg den i en ugnsform. Fyll snitten med skivad lök och äppelskivor.
Ringla över senap, ketchup och toppa med några matskedar bostongurka på falukorven.  
Sätt in  falukorven i ugnen i  ca 45 minuter på 200 grader. Servera potatismos till.
 
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *