Laxrullar med wasabi och avokado

Till påskbuffén gjorde jag laxrullar med wasabi och avokado. De rullades sesamfrön. Till rullarna gjorde jag en chiliaioli.

Ingredienser:

250 g kallrökt lax

100 g philadelphiaost

1 tsk wasabipaste

½ avokado

sesamfrö svarta och vita

Gör så här:

Lägg ut laxskivorna lite omlott på ett bakplåtspapper. Blanda ihop philadelphiaosten och wasabipasten och bre den över laxen. Skär avokadon i skivor och lägg dem i en rad på osten. Rulla ihop till en rulle med hjälp av smörgåspappret. Rulla försiktigt av pappret och rulla laxrullen i blandade svarta och vita sesamfrön. Rulla in den i ett nytt bakplåtspapper och lägg rullen i frysen i ett par timmar. Ta ut och skär i bitar.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.