Fläskfilé med champinjoner, haricots verts och ädelost

Ingredienser:
Till 6 personer behöver du:

2 fläskfiléer

250 g champinjoner

150 g haricots verts

100 g ädelost

2 msk kalvfond

1 msk kinesisk soja 

5 dl grädde

2 dl creme fraiche

grovmalen svartpeppar

salt

Gör så här:
Ansa och skär fläskfilén i 1 cm skivor. Skär champinjonerna i skivor.

Stek köttet i smör i en panna, krydda med salt och peppar. Lägg champinjonerna och haricotsvertsen och fräs lite till. 

Häll på grädden, creme fraichen, kalvfonden och sojan. Smula ner ädelosten. Låt såsen koka ihop och krydda med peppar och salt. Servera pasta och en sallad till.

 

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *