Briesmashade potatisar

Vi grillade och till köttet gjorde jag briesmashade potatisar. Jag använde en brieost som var fyllt med soltorkade tomater och basilika, men det går lika bra med vanlig. 

Ingredienser:

små potatisar

olja 

salt

vitlökspulver

persillade

brieost ( jag hade fylld brieost med soltorkade tomater och basilika)

färsk basilika

Gör så här:

Lägg potatisen på en ugnsplåt och ringla på olja och krydda med salt, persillade och vitlökspulver. Sätt in i ugnen på 200 g tills de är mjuka. Ta ut och tryck till varje potatis med tex botten av ett dricksglas. Skär brieosten i bitar och lägg en bit på varje potatis. Sätt in i ugnen igen i ca 10 minuter. Finhacka basilika. Ta ut potatisen och strö över basilikan.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *