Fläskfilépasta i tryffelsås

Philadelphiaost finns nu med smak av tryffel och jag gjorde en pastasås med fläskfilé, champinjoner och philadelphiaost.

Ingredienser:

Till 4 personer:

500 g färsk pasta

1 stor fläskfilé

250 g champinjoner

150 g philadelphiaost med tryffelsmak

2 msk kalvfond  

3 dl grädde

2 dl mjölk

1 dl finklippt persilja

grovmalen svartpeppar

salt

Gör så här:
Ansa och skär fläskfilén i strimlor. 
Skär champinjonerna i skivor. Bryn fläskfilén i en gryta och krydda med salt och peppar.
Lägg i  champinjonerna och fräs lite till. Tillsätt, kalvfonden, tryffelosten, grädden och mjölken låt koka ihop. Lägg till sist i persiljan. Koka pastan enligt anvisningarna. Blanda i den kokta pastan i såsen och servera.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *