Grillad majs med parmesanost, tryffelmajonnäs och persilja

Där jag bor finns det en restaurang där man kan kan beställa grillad majs med parmesanost, tryffelmajonnäs och persilja och det är så gott. 

Så nu gör jag en variant av den goda majsen hemma.

Ingredienser:

4 majskolvar

smör

cayennepeppar

salt

riven parmesanost

tryffelmajonnäs

finhackad persilja

Gör så här:

Förkoka majsen eller köp majskolvar som redan är förkokta.  Skär försiktigt varje majskolv i fyra delar på längden. Stek majsen i smör i en grillpanna. Krydda med salt och cayennepeppar. Lägg upp majsen och strö över riven parmesanost och finhackad persilja. Ringla över tryffelmajonnäs. Servera

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *