Ceasarsallad på mitt vis



Till 6 personer behöver du…

6 st grillade kyckling fileér ( Det går lika bra att steka dem)
2 pkt bacon
2 huvud romansallad
1 pkt cocktailtomater
1-2 rödlökar
riven parmesanost
3 landgångsbröd
1 vitlöksklyfta
salt och valfri örtblandning.
50 g smör

Marinera kycklingen. ( I färdig marinad eller gör egen). 
Blanda smör med pressad vitlök, salt och örtkrydda till ett vitlökssmör.
Stek baconen knaprigt och låt rinna av. Skär brödet på diagonalen och bre på vitlökssmöret.
Riv parmesanosten. Skölj salladen och grovhacka den.
Skär löken i skivor.

Grilla eller stek kycklingen. Om du steker den så krydda med salt, peppar och grillkrydda. Skär den i skivor.

Lägg upp salladen i en djup tallrik. Lägg på hela cocktailtomater, lök, bacon, kyckling och riven parmesanost. Ringla över ceasardressningen.
Recept på ceasarsalladsdressing hittar du här. Lägg in bröden i ugnen på 200 grader tills de har en fin färg och smöret är smält. Lägg på brödet och servera genast.





Här ligger kycklingen på grillen och doften är underbar.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.