Jag är ledig idag och har hunnit med att träna, äta lunch med syrran och att bara få vara.
Alla måsten har jag lagt på hyllan. Köpte en tidning på hemvägen från stan och öppnade precis en kall cola. Solen skiner oxå… Man kan säga att jag myser.
Under veckan kommer jag att lägga ut recepten från kräftskivan och idag är det omeletten med med flera sorters ostar tur.
Ingredienser:
600 g färskost
150 g riven västerbottensost
150 g riven kvibille cheddarost
1 ½ dl finhackad dill
6 ägg
1 ½ dl finhackad dill
6 ägg
1 tsk salt
2 krm grovmalen svartpeppar
1 krm chilipeppar
Garnering:
Garnering:
300 g kantareller
½ dl finhackad persilja
smör till stekning
½ dl finhackad persilja
smör till stekning
salt
Gör så här:
Lägg bakplåtspapper i botten av en ugnsform ca 25×35 cm
Vispa ihop ostarna med elvisp. Vispa i ett ägg i taget och rör i dillen och krydda med salt och peppar.
Vispa ihop ostarna med elvisp. Vispa i ett ägg i taget och rör i dillen och krydda med salt och peppar.