Lakritsbräck

Det är min tur att bjuda jobba kompisarna på frukost i morgon. Självklart bjuder jag även på något sött efter frukosten. Jag gjorde lakritsbräck. Mjölkchoklad, vit choklad och en topping av turkisk peppar.
Byt ut lakritsen mot polkagris så har du polkabräck istället.

Ingredienser:
100 gram vit choklad
100 gram ljus mjölkchoklad
75 g turkiskt peppar

Gör så här:

Smält chokladen över vattenbad. Börja med mjölkchokladen. Lägg bakplåtspapper i en form ca 18x 25 cm. Häll första lagret i formen och låt stelna lite innan du smälter den vita chokladen. Häll den försiktigt över lagret av mjölkchoklad.
Lägg den turkiska pepparn i en påse och krossa den. Fördela den över andra lagret choklad. Ställ svalt tills du kan skära upp den i bitar.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.