Baconlindande färskpotatisar

Idag har jag varit och köpt en del växter som ska planteras både i krukor i trädgårdslanden och i växthuset. Köpte även ny solstolar och ett litet bord med två stolar till som placerades på det ena trädäcket. Jag ska lägga ut några bilder sen på hur det blev.

På kvällen grillade vi, både kött och fisk. Som tillbehör gjorde jag baconlindande färskpotatisar. Resultatet blev små goda salta potatisar som passade bra både till fläskfilén och laxen.

Ingredienser:
färskpotatisar
bacon
olja
salt
persillade
örtkrydda

Gör så här:
Skrubba och koka potatisen nästan mjuk. Rulla potatisen i lite olja och krydda med salt, persillade och någon örtkrydda. Linda baconen runt potatisarna och sätt in dem i ugnen på 200 g tills baconen är knaprigt. Ca 30 minuter beroende på ugnen.


Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.